Zakelijk een auto leasen – Ondernemers Inzicht

asdmnin


27 Feb 2022

Zakelijk een auto leasen

Binnen veel ondernemingen is een auto onmisbaar. Voor de uitvoering van verschillende werkzaamheden is een auto simpelweg noodzakelijk. Je moet hierbij bijvoorbeeld denken aan het bezoeken van zakelijke klanten. Moeten jouw werknemers ook veel zakelijke kilometers afleggen? En heb je geen budget voor het aanschaffen van een zakelijke auto? Of wil je simpelweg geen auto kopen? Dan biedt zakelijk leasen uitkomst. 

Voor welke leaseauto kies jij?

Het aanbod leaseauto’s is groot. Hierdoor kan eenieder een geschikte leaseauto vinden. Legt jouw werknemer slechts korte afstanden af? Dan is een compacte stadsauto waarschijnlijk een geschikte auto. Moet jouw werknemer daarentegen juist vaak lange afstanden afleggen? Dan is een stukje extra comfort belangrijk. Gelukkig is er voor elke situatie een passende leaseauto te vinden. De diversiteit van de leaseauto’s is niet alleen in de afmetingen van de auto’s terug te zien. Ook de leasebedragen zijn uiteenlopend. Hierdoor is het voor nagenoeg iedere ondernemer mogelijk om zakelijk een auto te leasen. Je kunt ook wel stellen dat leasen autorijden toegankelijker maakt. Een lease auto zakelijk biedt kansen en mogelijkheden voor ondernemers. Dus, voor welke leaseauto kies jij?

Zakelijk elektrisch leasen

Zoals gezegd heb je als ondernemer zijnde de keuze uit tal van verschillende soorten leaseauto’s. Ook het leasen van een elektrische leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Wil jij als ondernemer uitdragen dat jouw bedrijf zich bezighoudt met duurzaamheid? Dan kan een elektrische leaseauto eigenlijk niet in het wagenpark ontbreken. De leaseauto vormt immers ook een visitekaartje. Het is het vervoersmiddel waarmee werknemers bij klanten verschijnen. Het is daarom belangrijk dat de auto strookt met de waarden van de onderneming. Dus zijn jullie binnen jouw bedrijf veel bezig met duurzaamheid? Ga dan een elektrische auto leasen. Elektrisch leasen is goed voor het milieu. En bovendien is een elektrische leaseauto gunstig voor de portemonnee. Redenen te over dus om te kiezen voor zakelijk elektrisch leasen.

Waarom voor leasen kiezen?

Als ondernemer kun je voor de zakelijke kilometers een auto aanschaffen. Maar je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor zakelijk leasen. En met alle voordelen van zakelijk leasen is het logisch dat veel ondernemers voor deze optie kiezen. Een leaseauto biedt vrijheid en flexibiliteit. Bovendien is leasen financieel voordelig. Zo hoef je niet in een keer een groot gelbedrag te betalen. Je betaalt voor een leaseauto gewoon maandelijks een relatief klein bedrag. En kies je voor elektrisch leasen? Dan zijn de financiële voordelen die je maandelijks zult ervaren zelfs nog groter. Genoeg redenen dus om te kiezen voor zakelijk leasen!
Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer