YouTubers wedden op XRP – Is een prijsverhoging van 2000% mogelijk na een SEC-rechtszaak?

Louise de Graaf


25 Oct 2022

YouTubers wedden op XRP - Is een prijsverhoging van 2000% mogelijk na een SEC-rechtszaak?

  • Volgens de “XRP-onderzoeker” zou de XRP-prijs met meer dan 2000% kunnen stijgen na de SEC-rechtszaak
  • De wereldberoemde YouTuber Daniel Keem kocht 1 miljoen XRP ter waarde van $ 276.600 om profiteer van een Ripple-gunstig resultaat van de SEC-rechtszaak.

De rechtszaak van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) tegen Ripple Labs heeft XRP-investeerders enorm pijn gedaan. Nadat de rechtszaak kort voor Kerstmis was aangekondigd, stortte de XRP-prijs met meer dan de helft in. Hoewel de prijs sindsdien enigszins is hersteld, drukken de aanhoudende negatieve krantenkoppen over schrapping van de notering het marktsentiment rond XRP.

Terwijl andere altcoins zoals Cardano of Polkadot de afgelopen weken drievoudige cijfers boekten. , XRP dobbelt momenteel rond onder de $ 0,30. Polkadot (DOT) heeft XRP al ingehaald door marktkapitalisatie en Cardano (ADA) staat op het punt om dit te doen. Twee marktdeelnemers beweren echter dat de slinger zal slingeren zodra de SEC-rechtszaak wordt opgeschort.

Kan XRP meer dan 2.000% stijgen na de rechtszaak?

Trouw aan de investeringswijsheid van ‘niet de massa volgen ”of handelen tegen de psychologie van de massa, twee leden van de gemeenschap voorspellen momenteel een enorme prijsstijging zodra Ripple de rechtszaak met de SEC schikt of wint. De YouTuber “XRP Right Now” vertelde zijn 27.600 volgers op Twitter dat een prijsherstel waarschijnlijk te wijten is aan eerdere SEC-rechtszaken.

De “XRP-onderzoeker” wees op de uitstekende prestaties van het KIN-token nadat Kik zijn strijd tegen de SEC. Na de afsluiting van de juridische strijd met de SEC, die de zaak won en het mogelijk maakte dat het token als een beveiliging werd geclassificeerd, ervoer KIN een prijsstijging van ongeveer 2.000%.

Als Ripple in de rechtbank zegeviert, zijn alle beurzen die de handel in XRP hebben opgeschort, zullen naar verwachting hun beslissingen ongedaan maken. Aangezien XRP op veel meer beurzen werd verhandeld dan KIN, zou het effect volgens de YouTuber nog groter kunnen zijn.

Ik wil dat iedereen hierover nadenkt … Na KIn werd door de SEC verklaard GEEN VEILIGHEID, het ging 2000% omhoog – KIN wordt niet verhandeld op bijna evenveel beurzen als XRP

Wat denkt u dat er met #XRP gaat gebeuren als we duidelijkheid krijgen? 2000% x vermenigvuldiger…. # Xrp weet wat u in uw bezit heeft

– XRP Researcher | XRP Investor (@XRPNews_) 8 januari 2021

 

Beroemde niet-Crypto YouTuber-weddenschappen op XRP

De theorie wint momenteel niet alleen binnen de XRP-gemeenschap, maar ook daarbuiten . Daniel Keem, een Amerikaanse YouTuber met 5,8 miljoen volgers die ook bekend staat als Keemstar en oprichter en gastheer van DramaAlert, heeft XRP gekocht om te profiteren van een Ripple-gunstig resultaat van de SEC-rechtszaak tegen Ripple.

Gisteren, Keem, die zichzelf omschrijft als een “gedegenereerde gokker”, deelde via Twitter dat hij 1 miljoen XRP had gekocht ter waarde van $ 276.600. Keem verwacht dat XRP een prijs van $ 2,00 kan bereiken nadat de SEC-rechtszaak is afgehandeld en getweet: “Ik ben geen financieel adviseur! Ik ben een gedegenereerde gokker! Mogen de cryptogoden bij mij zijn! Laten we deze rechtszaak winnen / beslechten en $ 2 XRP zien! ”

Ik ben geen financieel adviseur!

Ik ben een gedegenereerde gokker!

Mogen de cryptogoden bij mij zijn!

Laten we deze rechtszaak winnen / beslechten en $ 2 XRP zien! #xrp #xrpthestandard #xrpcommmunity pic.twitter.com/og1JF7gGP9

– KEEM ? (@KEEMSTAR) 17 januari 2021


Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer