Ohra Verzekeringen | Vergelijk Ohra met andere verzekeraars

Louise de Graaf


Welke verzekeringen heeft OHRA?

OHRA is 90 jaren al bezig de Nederlandse bevolking van top verzekeringen te voorzien. Wanneer je de website van OHRA bezoekt, zie je meteen hoe simpel en to-the-point het is. OHRA is de verzekeringsmaatschappij met het hoofdkantoor in het Gelderse Arnhem. OHRA biedt een breed scala van financiële diensten en financiële oplossingen aan. Ondanks dat OHRA al vele jaren bestaat, is het een moderne verzekeraar die met zijn tijd meegaat. Zo is OHRA actief op Twitter, Facebook en zijn ze te vinden op Youtube. Ook kun je gratis lid worden van de OHRA Community. OHRA heeft een groot assortiment verzekeringsproducten in het assortiment. Of het nu gaat om woonverzekeringen, een zorgverzekering of een autoverzekering, OHRA heeft een passend product of oplossing.OHRA heeft tal van verzekeringen voor de particulier en de ZPP’er. Hieronder zie je een overzicht van alle OHRA VERZEKERINGEN

OHRA Aansprakelijkheidsverzekering

Het zal je vast niet verbazen dat je deze verzekering in een aantal eenvoudige stappen online afsluit, passend en aansluitend bij jouw persoonlijke situatie. Deze verzekering kent een tweetal maximaal verzekerde bedragen, welke beide zeer ruim te noemen zijn. Standaard is een bedrag van €12.500,- meeverzekerd voor schade die is veroorzaakt tijdens sport of spel. Je sluit deze AVP, zoals een aansprakelijkheidsverzekering ook wel wordt genoemd, als je alleenwonend bent, maar als vanzelfsprekend ook als je samenwonend bent of in gezinsverband samenwoont, dus met kinderen. De verzekering kent geen eigen risico, waardoor je in geval van schade niet voor een vervelende verrassing achteraf komt te staan.

OHRA Zorgverzekering

Met de OHRA Zorgverzekering krijgt u de zorgkeuze volledig in eigen hand. Veranderd er bijvoorbeeld iets in uw leven? Dan kunt u éénmaal per jaar de zorgverzekering tussentijds wijzigen naar eigen wens. Een vrije zorgkeuze, dat is waar de OHRA Zorgverzekering voor staat.

Vergelijk andere aanbieders voor zorgverzekering

OHRA Aanvullende Verzekering

Met een OHRA Aanvullende verzekering krijg je een extra uitgebreide dekking boven op je huidige basisverzekering. Wanneer een aanvullende verzekering handig is, dat kunt alleen u zelf bepalen en aanvoelen. Dit is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Er bestaan een aantal veel voorkomende situaties waar zo een aanvullende verzekering de moeite waard kan zijn.

OHRA Dierenverzekering

Voor veel mensen is een huisdier een belangrijk onderdeel van het gezin. Wanneer deze iets mankeert, dan verdient zo een huisdier de beste zorg die mogelijk is. Met de OHRA Dierenverzekering bent u verzekerd tegen onverwachte zorgkosten van huisdieren, bijvoorbeeld voor wanneer uw hond zijn poot heeft gebroken.

Vergelijk andere aanbieders voor een dierenverzekering

OHRA Reisverzekering

Gaat u lekker op een welverdiende vakantie? Met de OHRA Reisverzekering gaat u onverzekerd op reis tegen een zeer voordelige premie. Op vakantie kan er altijd wat gebeuren. Er kan iets gestolen worden, of u hebt dringend medische hulp nodig in bijvoorbeeld een ziekenhuis. Met de reisverzekering van OHRA bent u dag en nacht verzekerd van uitstekende hulp op vakantie.

Vergelijk andere aanbieders voor een reisverzekering

OHRA Inboedelverzekering

Met de OHRA Inboedelverzekering zijn schade’s opgelopen aan uw inboedel, verzekerd tegen schade als gevolg van brand, storm, diefstal of waterschade. Er zijn voor de OHRA Inboedelverzekering verschillende dekkingsvormen mogelijk. Dit is de standaard Basisdekking of de zeer uitgebreide All Risk dekking. Met een All Risk Inboedelverzekering bent u ook verzekerd als u per ongeluk de schade zelf hebt veroorzaakt.

OHRA Opstalverzekering

Met de OHRA Opstalverzekering bent u en uw huis goed verzekerd tegen schade veroorzaakt door storm, brand, water en inbraak. Het is in alle gevallen een vreselijke gebeurtenis als uw huis onbewoonbaar wordt als het gevolg van een brand, storm of waterschade. Maar wat is het dan een prettig gevoel, dat OHRA u helpt met de volledige schade afhandeling hiervan.

Vergelijk alle opstalverzekeringen

OHRA Autoverzekering

Met de OHRA Autoverzekering is uw auto zo goed mogelijk verzekerd, tegen een scherpe premie en zonder onnodig gedoe. Dat is waar de OHRA Autoverzekering in het kort voor staat. Met de Autoverzekering van OHRA verzekert u uw auto op de manier zoals u dat zelf wilt. Of u nou genoeg hebt aan de standaard WA Basisdekking, of liever uitgebreid verzekerd bent met een All Risk dekking. De keuze is volledig aan u.

Vergelijk alle autoverzekeringen

OHRA WA-verzekering

Wanneer we inzoomen op de autoverzekeringen, dan is het goed om te weten dat je bij wet verplicht bent om een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten als je een auto hebt. Bij alle verzekeraars is deze vorm van auto-verzekeren de meest eenvoudige. Zowel qua dekking als qua voorwaarden en de lage premie hangt hier uiteraard mee samen. Bij OHRA is dit niet anders. Deze WA-verzekering van OHRA dekt niet de schade die jij hebt opgelopen. Het dekt alleen de schade aan anderen, zowel letsel –als materiële schade. Deze schade moet dan wel veroorzaakt zijn met de auto. De materiële schade wordt gedekt tot een bedrag van €2.500.000 en de letselschade is gedekt tot maar liefst €6.000.000,-. Afsluiten van deze verzekering doe je online of telefonisch, waarbij de stappen in het eerste geval eenvoudig en overzichtelijk zijn. Met aanvullende dekkingen als bijvoorbeeld pechhulp of rechtsbijstand motorrijtuig kun je deze verzekering uit breiden naar een verzekering die helemaal afgestemd is op wat jij belangrijk vindt.

OHRA Rechtsbijstandverzekering

Met de OHRA Rechtsbijstandverzekering staat u er niet alleen voor in het geval van een geschil, waar juridische hulp bij moet komen. Niemand hoopt ooit dat het gebeurt, een groot conflict met iemand. Zo groot dat u er niet alleen uitkomt en er juridische hulp bij moet komen, om het probleem op te lossen. Met de OHRA Rechtsbijstandverzekering staat u er niet alleen voor en zijn de kosten hiervan volledig gedekt.

Vergelijk alle rechtsbijstandverzekeringen

OHRA Ongevallenverzekering

U moet er natuurlijk niet aan denken om zwaar gewond te raken door een zwaar ongeval en blijvend invalide zijn. Maar ook u kan dit verschrikkelijk scenario overkomen. De gevolgen en impact hiervan zijn enorm. Op zo’n moment is het een prettig gevoel als u terug kunt vallen op de door u afgesloten OHRA Ongevallenverzekering. Deze dekt de eventuele hoge kosten die volgen, voor bijvoorbeeld het aanpassen van uw huis als u in een rolstoel terechtkomt.

Veelgestelde vragen

OHRA inloggen – Waar kan dit?

Voor bestaande of nieuwe klanten die willen inloggen op het portaal, kunnen dat doen via de volgende link: https://login.ohra.nl/login/. Als je je Ohra inloggen gegevens vergeten bent, kun je ze opvragen met het gebruikte email adres.

OHRA schade melden

Wil je bij Ohra schaden melden? Dit is vaak online mogelijk. Login op je account of neem contact op met de helpdesk van OHRA om direct schade te melden.

Wat zijn de OHRA vergoedingen?

Afhankelijk van de type verzekering en de eigenrisico die je hebt afgesloten kunnen de OHRA vergoedingen worden vast gesteld. Dit valt ook terug te lezen in de polisvoorwaarden die je hebt ontvangen bij het afsluiten.

OHRA contact gegevens

Wil je contact opnemen met de OHRA klantenservice? Dat is mogelijk via de volgende kanalen:

OHRA Telefoonnummer: +31 (0)26 400 48 68 (Zorgverzekering)

Overige verzekeringen: +31 (0)26 400 23 10

Ohra Bellen kan dagelijks ook is het mogelijk om via de app schade te melden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer