Meer dan een Vertaalbureau – Ondernemers Inzicht

asdmnin


27 Feb 2022

Meer dan een Vertaalbureau

Vertaalbureau Tekom is een toonaangevend vertaalbureau in Nederland. Als vertaalbureau is Tekom in staat om elk type document naar elke taal te vertalen. Ze bieden vertalingen van hoge kwaliteit tegen lage prijzen en ze garanderen dat de vertalingen up-to-date en accuraat zijn. Tekom kan verschillende soorten teksten vertalen. Van simpele webteksten tot complexe juridische teksten. In dit blog leg ik verder uit waar je het vertaalbureau Tekom voor kan inzetten.

Alle zakelijke vertalingen

Tekom biedt technische vertalingen aan. Als je een website vertaling wilt of een brochure hebt die in een andere taal is geschreven en deze moet worden vertaald, dan kan je Tekom inschakelen. De vertaling vergroot je internationale bereik en maakt jouw bedrijf internationaler. Als je een internationaal bedrijf bent met buitenlandse klanten, moet je je website in verschillende talen laten vertalen. Mede door het laten vertalen van je website heb je ook kans om meer internationale klanten aan te sluiten. Als vertaalbureau kan Tekom elk type document naar elke taal vertalen. Ze leveren vertalingen van hoge kwaliteit tegen lage prijzen en garanderen dat de vertalingen up-to-date en accuraat zijn. Het is dus mogelijk om een technische tekst te laten vertalen door het vertaalbureau. Het bureau zorgt er voor dat altijd een expert mee kijkt om te zorgen dat de teksten kloppen en juist zijn. Hierdoor hoef jij je dus geen zorgen meer te maken. Dit geldt ook voor elke juridische vertaling

Kosten van vertalen

De services beginnen vanaf 10 cent per woord voor de vertaling. Tekom biedt verschillende pakketten oplopend tot 20 cent per woord. Als je kiest voor het pakket van 20 cent per woord dan zorgt dat Tekom de teksten vanaf de brontekst compleet vertaald worden. Daarnaast verbeterd Tekom ook de tekst en maakt de tekst professioneler. Het vertaalbureau tilt de tekst naar een hoger niveau zodat je internationaal nog beter kunt opereren. Het hoeft niet zo te zijn dat je meteen voor het duurste pakket moet gaan. Het vertaalbureau kijkt echt wat bij je past. Op de website van Tekom is goed uitgelegd wat de tarieven zijn voor het vertalen van een tekst.

Meer dan alleen vertalen

Naast het vertalen van teksten biedt Tekom ook tolken en trainingen aan. Tijdens de taaltraining wordt de spreekvaardigheid geoefend door actief deel te nemen aan uiteenlopende dialogen. De taaltrainingen worden aangeboden in verschillende talen zoals: Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans en ook Chinees. Voor het inhuren van een tolk ben je bij Tekom aan het juiste adres. Ze hebben namelijk al meer dan 16 jaar ervaring voor het regelen van tolken in alle gangbare talen. De tolken zijn zorgvuldig geselecteerd door Tekom zodat je er vanuit kan gaan dat je de juiste tolk krijgt voor de gevraagde dienst. Soms is het zo dat je ook apperatuur nodig hebt. Dit kan uiteenlopen van microfoons tot tolkencabines. Ook Tekom kan deze spullen voor jou regelen zodat je volledig ontzorgd bent.
Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer