Geen receptie meer maar aanmeldzuilen in het ziekenhuis

Louise de Graaf


22 Feb 2023

Geen receptie meer maar aanmeldzuilen in het ziekenhuis

Met de veranderingen in het gezondheidszorg systeem, zijn er steeds meer ziekenhuizen die de receptie-ervaring volledig digitaliseren. Ziekenhuizen stappen over op digitale aanmeldzuilen die bedoeld zijn om de klantervaring te verbeteren.

Voordelen van aanmeldzuilen

Aanmeldzuilen zijn ontworpen om de oude receptiediensten te vervangen en zo een digitale receptie aan te bieden. Door deze zuilen aan te schaffen, kunnen ziekenhuizen een aantal voordelen bieden. Allereerst, kunnen patiënten de zuilen gebruiken om hun afspraken online te boeken, waardoor er geen behoefte meer is aan fysiek personeel. Ze kunnen ook informatie ontvangen die hun helpt bij het begrijpen van hun behandelingen, wat hun zorg proces vereenvoudigt.

Dankzij deze zuilen kunnen patiënten ook hun eigen afspraken beheren, waardoor ze hun afspraken gemakkelijker kunnen afzeggen of verplaatsen. Evenzo worden patiënten geïnformeerd over de kosten van hun behandeling, wat helpt om toekomstige kosten te voorkomen. Het vermindert ook het aantal administratieve taken voor het personeel, wat de kosten verlaagt en de efficiëntie verhoogt.

De technologie achter de aanmeldzuilen

De aanmeldzuilen zijn voorzien van de nieuwste technologie, waaronder geavanceerde sensoren en visuele identificatie-technologie. Met behulp van deze technologie kunnen patiënten zich aanmelden bij de zuilen door hun ID te tonen. De zuilen zijn ook uitgerust met geavanceerde software die helpt bij het beheer van patiënteninformatie. De gegevens die op de zuilen worden ingevoerd, worden automatisch opgeslagen in een centraal systeem dat gemakkelijk toegankelijk is voor alle medische professionals.

Deze aanmeldzuilen in ziekenhuizen worden ook gebruikt om patiënten te informeren over de diensten die beschikbaar zijn in het ziekenhuis. Voorbeelden hiervan zijn informatie over testresultaten, medisch advies en gezondheidseducatie. Dit zal patiënten helpen om een beter begrip te krijgen van hun ziekte en hoe ze deze kunnen behandelen.

De toekomst van aanmeldzuilen

De aanmeldzuilen zijn een veelbelovende technologie die de klantervaringen in ziekenhuizen verbetert. Er zijn veel ziekenhuizen die al zijn overgestapt op digitale aanmeldzuilen, met veel meer die zo snel mogelijk volgen.

Als deze trend zich blijft voortzetten, verwachten experts dat de aanmeldzuilen de komende jaren verder worden verbeterd. Ze voorspellen dat de technologie de patiënten meer informatie zal geven over hun behandelingen, waardoor hun klantervaring nog beter wordt.

Conclusie

Aanmeldzuilen zijn ontworpen om de traditionele receptierol te vervangen, in een poging om klantervaringen in ziekenhuizen te verbeteren. Deze zuilen zijn voorzien van geavanceerde technologie die patiënten informatie geeft over hun behandelingen en kosten. Er zijn al veel ziekenhuizen die deze zuilen gebruiken, met veel meer die volgen. Experts voorspellen dat de technologie in de toekomst verder wordt verbeterd, waardoor de klantervaring nog beter wordt.

 
Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer