Ga voor een rugzak als kraamcadeau voor jouw collega

asdmnin


03 Feb 2022

Ga voor een rugzak als kraamcadeau voor jouw collega

Heb je een collega die zwanger is of net is bevallen? Dan kun je als bedrijf zijnde een kraamcadeau versturen. Er zijn altijd een groot aantal mogelijkheden op dit gebied te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rugzak, die je verder uitbreidt met verschillende benodigdheden. Zo heb je altijd iets unieks voor de collega en zal de blijk van waardering altijd overkomen. Het is dan wel goed om te weten waar je allemaal naar kunt kijken. Onderstaande informatie zet daarom een aantal zaken voor jou op een rij, zodat een keuze snel gemaakt is.

Een rugzak als gewaardeerd cadeau voor de collega

Een rugzak is altijd handig om te hebben. De spullen van het kindje kunnen hier allemaal in gestopt worden, zodat je het snel bij de hand hebt. Dit als kraamcadeau geven zal daarom ook altijd een gewaardeerd cadeau zijn. Als bedrijf kun je er dan altijd voor kiezen om voor een bepaalde stijl te gaan en de naam erop te laten borduren. Zo is het niet alleen handig, maar ook volledig gepersonaliseerd. Je hoeft alleen nog maar naar de kleuren, maten en stijlen te kijken en de wensen door te geven.  

Een rugzak met naam is uniek

Een rugzak met naam is daarbij niet alleen handig voor de spullen, maar zorgt er ook voor dat de rugzak altijd opvalt. Zodra de baby naar de opvang of het kinderdagverblijf gaat kunnen de tassen al snel door elkaar gehaald worden. De naam op de rugzak laten borduren kan voorkomen dat iemand anders er met de tas vandoor gaat. De gepersonaliseerde tas is altijd helemaal naar wens te maken. Dit maakt het een uniek kraamcadeau. In plaats van de standaard luiers, slabbers en rompertjes heeft jouw collega een tas met naam van de pasgeboren baby.

Maak er één geheel van

Bij de rugzak met naam heb je altijd de keuze uit meerdere stijlen. Zo kun je voor stoer, hip of lief gaan. Denk daarbij aan teddy met bloemetjes, of juist aan stoere auto’s. Voor iedereen is er daarom wel een geschikte oplossing te vinden. Door alle wensen te bekijken kun je de rugzak helemaal aan de collega aanpassen. Door hier ook nog verschillende rompertjes en andere benodigdheden in te laten verpakken, zorg je ervoor dat de collega niets meer te kort komt en direct een goede start heeft voor wanneer het kindje naar de opvang gaat en er spullen meegenomen moeten worden.
Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer