Dit zijn de voordelen van refurbished producten

asdmnin


16 Nov 2020

Dit zijn de voordelen van refurbished producten

Ieder jaar lijken de smartphones duurder te worden. Een jaar of 10 geleden vonden we 400 euro al veel geld voor een klein apparaatje waarmee we konden bellen en sms’en. Maar die tijd is veranderd, je kan nu veel meer met een smartphone. Er zijn talloze apps die we kunnen downloaden op onze smartphones. Ook hoeven we niet meer via een computer te skype, in de iPhone zit facetime ingebouwd waardoor je op een makkelijke manier kan video bellen. De smartphones zijn onmisbaar geworden in ons dagelijks leven en we geven daar dan ook graag geld aan uit. Het is nu niet alleen maar een apparaat waarmee je kunt bellen of sms’en, het is iets heel persoonlijks geworden. Je kunt de achtergrond op je mobiel instellen naar jouw persoonlijke voorkeur. We kunnen er tegenwoordig makkelijk mee internet bankieren, alles staat op je smartphone. Maar of we we zoveel geld aan willen uitgeven is de vraag, want een telefoon van 1500 euro is best wel veel geld. Daar kan je zelfs van op vakantie of een laptop van aanschaffen. Ik ga je in dit artikel de voordelen van refurbished producten vertellen, waardoor jij straks op vakantie kan en een nieuwe telefoon hebt. 

Waar je op moet letten

Refurbished smartphones worden ook wel tweedehands telefoons genoemd. Vaak zijn deze telefoons al in het bezit geweest van iemand anders en die heeft zijn telefoon verkocht aan een refurbish bedrijf. Deze bedrijven checken de telefoons om te kijken wat de staat is van het toestel. De onderdelen die niet meer goed functioneren worden dan vervangen door nieuwe onderdelen. Wanneer je van plan bent om bij een bedrijf een refurbished product te kopen, check dan even of dit bedrijf een keurmerk heeft. Vaak hebben refurbish bedrijven een keurmerk, waardoor jij zeker bent van je aankoop. Wanneer je geïnteresseerd bent in refurbished tablets, is het belangrijk om de nieuwe prijs van het product op te zoeken. Niet dat je een refurbished tablet koopt en deze even duur is als een nieuwe tablet. Let ook goed op de staat waarin je het product koopt. De meeste bedrijven hebben 3 categorieën waaruit je kunt kiezen. Vaak staat hierbij beschreven waar het product dan aan voldoet, waardoor jij weet wat je kan verwachten.

Na de aankoop

Nadat je een refurbished product hebt gekocht, betekent het niet dat je er gelijk aan vast zit. Vaak is het zo dat je bij webshops 14 dagen de tijd hebt op het product terug te sturen. Maar ook wil ik hierbij zeggen dat het dus bij elke webshop weer anders kan zijn. Probeer ook goed te kijken bij welk bedrijf je het langst garantie hebt op het product wat je koopt. Maar ook wat zij onder garantie vinden vallen. Check altijd gelijk de accu van het product, hier heb je handige apps voor die je kunt downloaden om hierachter te komen. 

 
Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer