De grootste voordelen van zakelijk rijden in een SUV

asdmnin


19 Feb 2021

De grootste voordelen van zakelijk rijden in een SUV

Op het gebied van zakelijk rijden heb je tegenwoordig flink wat te kiezen. Eén van de mogelijkheden is een sport utility vehicle. Deze auto kennen de meeste mensen waarschijnlijk beter onder de naam SUV. Dit is een geschikte gezinsauto, maar ook bedrijven kiezen steeds vaker voor een SUV als bedrijfsauto. Dit komt omdat dit type auto een groot aantal voordelen met zich meebrengt. Wij zetten er hieronder een aantal voor jou op een rijtje. 

Voldoende opbergruimte

Ga je regelmatig bij klanten op bezoek? Dan is een zakelijke auto een goede keuze. Hiermee straal je immers professionaliteit uit. Als je tijdens deze bezoeken de nodige spullen meeneemt, moet je voldoende opbergruimte hebben. Een SUV is in dat geval een uitstekende keuze. Dit type auto heeft namelijk een flinke kofferbak. Hierdoor kun je er veel spullen in kwijt. Bijkomend voordeel is dat je de opbergruimte uit kunt breiden. Zo kun je de achterbank naar voren schuiven en zelfs inklappen. Dit maakt dat je er makkelijk veel en/of grote producten in kun vervoeren en dat is altijd makkelijk voor een zakelijke auto. 

Ruimte voor meerdere mensen

Er zijn veel mensen die een zakelijke auto ook privé gebruiken. Wel zo handig, want door online je bijtelling te berekenen weet je precies wat je maandlasten zijn. Wil jij ook zowel privé als zakelijk rijden in dezelfde auto? Dan biedt een ruime SUV uitkomst. Zo’n auto heeft niet alleen een grote kofferbak, maar ook voldoende zitplaatsen. Bij sommige SUV’s zijn er maximaal vijf zitplaatsen, maar er zijn ook modellen waarbij je het aantal zitplaatsen uit kunt breiden tot zeven. In dat geval zitten er nog twee stoelen verwerkt in de vloer van de kofferbak.     

Veel om uit te kiezen

Bij een SUV denk je als ondernemer misschien al snel aan een grote auto. Rijd je veel in de stad of op plekken met veel verkeer? Dan lijkt een grote auto je misschien niet het meest geschikt. Dit betekent niet dat je een SUV direct af moet schrijven. Nee, want je kunt namelijk een compacte SUV kopen. Dit voertuig heeft de stoere looks van een grote SUV, maar dan verpakt in een compacte auto. Ben je op zoek naar een elektrische auto om zakelijk in te rijden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Door de ruime keuze is er vast en zeker ook een geschikte elektrische SUV voor jouw bedrijf te vinden. 

Van alle gemakken voorzien

Een vierde voordeel van een SUV is dat deze van alle gemakken voorzien is. Hier profiteer je als zakelijke rijder ook van. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een SUV van Skoda. De auto’s van dit merk zijn namelijk voorzien van diverse Simply Clever-toepassingen. De Phone Box is hier een goed voorbeeld van. Dit is een opbergvak voor jouw smartphone waardoor mobiel bellen mogelijk is. Je kunt jouw telefoon er tevens mee opladen. Dit is ideaal als je als zakelijke rijder veel onderweg bent.

 
Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer