De 6 beste Marketplaces van Nederland in 2023

admin


Booooool-punt-coooom. Wie kent ze niet? Verreweg de meest populaire marketplace van Nederland. Met meer dan 40 miljoen bezoekers per maand – staan zij met een flinke afstand op de eerste plek. Sinds 2011 is het mogelijk voor externe ondernemers om hun producten aan te bieden op het platform van Bol.com. Momenteel wordt er meer dan de helft van alle bestellingen bij Bol.com, verkocht door een externe partner.  

Wie wil verkopen via Bol.com moet zich goed inlezen en informeren. Er wordt namelijk wel wat verwacht van externe verkopers. Terecht wat ons betreft. Vele bedrijven en ondernemers willen meeliften op het succes van de blauwe webwinkel. Bol.com begon al in 1999 met het online verkopen. Toentertijd was het alleen nog een boekenwinkel en nu is het natuurlijk uitgeroeid tot een ontzettend grote speler op het gebied van online verkoop.

Inmiddels heeft Bol.com zo’n 11 miljoen actieve gebruikers in zowel Nederland als België. Bol.com heeft momenteel 13 productcategorieën en het assortiment groeit op dagelijkse basis. Vele consumenten vertrouwen Bol.com en het is voor velen de go-to-website voor vele artikelen. Wat veel consumenten echter niet beseffen – is dat een heel groot deel van het assortiment – niet door Bol zelf wordt verkocht.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer