Crypto.com werkt samen met Booking.com om 25% korting te bieden op reisreserveringen

Louise de Graaf


25 Oct 2022

Crypto.com werkt samen met Booking.com om 25% korting te bieden op reisreserveringen

 

  • Gebruikers kunnen 25% korting krijgen en 8% rendement op accommodatiekosten.
  • Crypto.com biedt toegang tot 400.000 kortingen en 28 miljoen accommodaties in samenwerking met Booking.com.

In een persbericht gedeeld met CNF, kondigt Crypto.com zijn samenwerking met Booking.com aan ten behoeve van zijn gebruikers. Door de samenwerking bieden de partners aanbiedingen tot 25% op accommodatie en tot 8% in ruil voor onkosten in verband met boekingen gemaakt met de Crypto.com-applicatie.

Bovendien kunnen gebruikers geniet van reisvoordelen, gratis geldopnames bij geldautomaten naar bestemmingen over de hele wereld, toegang tot het LoungeKey ™ -programma en andere voordelen, zonder internationale transactiekosten.

Met meer dan 5 miljoen gebruikers biedt Crypto.com betalingsalternatieven voor het oude financiële systeem. Hierdoor kunnen gebruikers “de controle over hun geld terugnemen”. Met Booking.com en Crypto.com hebben consumenten exclusieve toegang tot 400.000 kortingen voor het boeken van onroerend goed en toegang tot meer dan 28 miljoen accommodaties wereldwijd.

Door de samenwerking met Booking.com kan Crypto.com zijn gebruikers een voordeel ter voorbereiding op de heropening van reizen, zodra de lockdown-maatregelen die belangrijke reisbestemmingen geïsoleerd houden, worden opgeheven. Gegevens van Crypto.com geven aan dat 65% van de gebruikers “enthousiast is om in 2021 weer te reizen”.

Bovendien bereiden consumenten zich voor om meer “bewuste” uitgaven te doen bij het kiezen van reisbestemmingen. Daarom hebben leden seizoenspromoties en voordelen mogelijk gemaakt die door Crypto.com Visa-kaarthouders kunnen worden gebruikt via de Crypto.com-app.

Crypto.com CEO en mede-oprichter Kris Marszalek zei het volgende over de samenwerking:

In 2020 groeide ons Crypto.com Visa Card-programma uit tot de meest beschikbare kaart in zijn soort en we weten dat reisvoordelen een zeer gewild voordeel zijn. Ons gebruikersbestand is ook gegroeid in 2020, en we bedienen nu meer dan 5 miljoen gebruikers over de hele wereld, die graag weer willen reizen in 2021. We zijn verheugd om onze samenwerking met Booking.com aan te kondigen, de eerste van vele die we zullen zijn kondigt dit jaar aan.
Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer