Boek zakelijk een vakantie in eigen land en werk ondertussen door aan je projecten

asdmnin


15 May 2021

Boek zakelijk een vakantie in eigen land en werk ondertussen door aan je projecten

We leven nu al een tijdje met het coronavirus, maar het einde is nog niet helemaal in zicht. Door het virus worden we beperkt in onze vrijheden. Er zijn veel vakanties gecanceld vanwege het gevaar van het virus en veel mensen durven het toch niet aan om naar het buitenland te gaan. Wat natuurlijk helemaal niet zo gek is. De overheid raadt het ook af om op vakantie naar het buitenland te gaan en vraagt ook de inwoners om thuis te blijven. Maar na een jaar wordt het toch steeds lastiger en willen we eigenlijk weer graag ergens naar toe. In het begin zag je dat veel mensen aan de slag gingen met klussen in huis, maar na een jaar valt er weinig meer te klussen. Maar je kunt prima in eigen land op vakantie. In Nederland hebben we genoeg vakantieparken en huisjes verhuur om daar een week of een weekend naar toe te gaan. Maar je kunt ook op een workation in Nederland gaan. Hieronder kun je lezen wat workation precies is en welke parken leuk zijn om naartoe te gaan en wat ze aanbieden.

Wat is workation?

Het begrip workation bestaat nog niet zo lang, maar het betekent eigenlijk werkvakantie. Je kunt voor een paar dagen of een week naar een plek waar je alleen of samen met een groep gaat werken aan een bepaald doel. Het kan handig zijn voor projecten met een deadline, je kunt dan in korte tijd veel resultaat boeken. Het is voornamelijk bedoeld om je te focussen op een bepaald doel. Het grootste voordeel van een workation is dat je gaat werken in een nieuwe omgeving, dit betekent weinig afleiding. 

TopParken

Leuke parken om naar toe te gaan zijn de parken van TopParken, je kunt hierbij kiezen uit 17 unieke locaties. Deze parken zijn namelijk erg geschikt voor workation en zakelijk vakantiehuis huren. We kunnen namelijk erg goed begrijpen dat thuiswerken na een tijdje gaat vervelen, het is daarom belangrijk dat je soms in een andere omgeving terecht komt. Het combineren van werk en vakantie is de laatste tijd veel populairder geworden. Een workation in een comfortabele vakantiewoning, biedt hierin een ideale oplossing. Een workation kan er net voor zorgen dat jij je project afkrijgt. Het is daarnaast wel belangrijk om je te houden aan de corona regels en dus niet met verschillende mensen een huisje te huren. Wel is het fijn om tijdens je workation te genieten van een wandeling in de natuur, zo kan je tijdens het werken ontspannen. Maar bij TopParken Business kan je ook vergaderruimtes huren, om bijvoorbeeld teambuilding activiteiten te houden. TopParken is breder dan alleen maar het huren van een vakantiehuis.
Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer