Aaron Judge voorspelde Giants ambtstermijn, huwelijk met vrouw Sam als middelbare scholier

Louise de Graaf


07 Dec 2022

Aaron Judge voorspelde Giants ambtstermijn, huwelijk met vrouw Sam als middelbare scholier

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren.
Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Rechter voorspelde Giants ambtstermijn als laatstejaarsstudent oorspronkelijk verschenen op NBC Sports Bayarea

Aaron Judge was een fervent Giants-fan toen hij opgroeide in Linden, Californië. Als senior op Linden High School deed Judge een voorspelling aan zijn toenmalige vriendin, nu echtgenote Samantha Bracksieck over zijn toekomst als honkballer in de Bay Area .

“Ik zei dat ik over 10 jaar met Sam zal trouwen en voor de San Francisco Giants zal spelen”, herinnert Judge zich aan Sean Gregory van TIME Magazine. “Ik had zoiets van: ‘Dat kan maar beter niet weggaan.’ “

Twaalf jaar later is Judge getrouwd met Bracksieck. Hij is ook een free agent voor de eerste keer in zijn MLB-carrière, met de New York Yankees en Giants naar verluidt de koplopers om de slugger te ondertekenen voor een lucratieve deal die naar verwachting ten minste negen jaar zal duren.

“Toen ik jong was en in het spel kwam, was het enige waar jongens ooit over spraken: ‘Hé, wacht maar tot je een vrije agent wordt'”, zei Judge tegen Gregory. “Je krijgt de kans om je eigen beslissing te nemen , begin ergens een nalatenschap, begin ergens iets nieuws. Ik kijk uit naar het hele proces, man. Het wordt speciaal.”

Judge was tijdens het Thanksgiving-weekend terug in de Bay Area voor een tweedaags bezoek aan de Giants, inclusief een diner met CEO Larry Baer, ​​president of baseball operations Farhan Zaidi, manager Gabe Kapler en anderen. De Giants brachten Judge ook in contact met Warriors-superster Steph Curry, die zei dat hij zijn steentje bijdroeg als Boston Red Sox-fan om de slugger weg te lokken uit New York.

Waar staan ​​de besprekingen vanaf dinsdagochtend?

GERELATEERD: Rechter was in april ‘van streek’ bij Yankees vanwege het lekken van een contractaanbod

“Die gesprekken gaan door”, zei Zaidi maandag over het rechtergesprek. “We proberen gewoon ons beste beentje voor te zetten. Het proces gaat door, maar het is duidelijk dat we echt heel erg veel interesse hebben en we dachten dat het een heel productief bezoek was.”

Verhaal gaat verder

Niemand behalve Judge en zijn kamp weten welke kant de regerende MVP van de American League op neigt, maar als je het de 18-jarige Judge zou kunnen vragen, zou hij volgende zomer in oranje en zwart gekleed kunnen gaan.

Download en volg de Giants Talk Podcast

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren.
Werk hier uw instellingen bij om het te zien.
Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer